Αρχική > Οροι χρήσης & Ασφάλεια / Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολές και Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

1. Αρχικά επικοινωνείτε με το 210-3455575 και το Info@lira100.com για να διευθετηθεί η επιστροφή προϊόντων και χρημάτων.

2. Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την στιγμή της παραλαβής του και να λάβει επιστροφή της αξίας του προϊόντος στο 100%, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής, με υπαιτιότητα του καταναλωτή, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής, βαραίνουν τον καταναλωτή στο 100%. 

3. Σε περίπτωση ελαττωματικού/ σπασμένου προϊόντος ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ, σας αντικαθιστούμε το ελαττωματικό προϊόν με ένα καινούριο, αφού πρώτα λάβουμε στο info@lira100.com φωτογραφίες του, εντός της συσκευασίας μεταφοράς. Τα μεταφορικά έξοδα της αντικατάστασης βαραίνουν αποκλειστικά το Lira100.com.

4. Η ενημέρωση προς το πελάτη για την εκκίνηση της αποστολής της παραγγελίας από τους χώρους του Lira100.com γίνεται τηλεφωνικώς ή μέσω mail. Για την περίπτωση καθυστέρησης από την μεταφορική εταιρεία, ουδεμία ευθύνη φέρει το Lira100.com.


Έξοδα Αποστολής 

Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Κόστος αποστολής εντός λεκανοπεδίου.
Ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά με το κόστος των μεταφορικών με e-mail εφόσον ογκομετρηθεί και ζυγιστεί η παραγγελία.
Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 50,00€ προ ΦΠΑ και ο προορισμός της είναι εντός Λεκανοπεδίου τα όρια του οποίου ορίζονται παρακάτω  τότε το κόστος μεταφοράς και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
Η αποστολή γίνεται με δικά μας μέσα.
Η παράδοση γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή.
Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος
και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού
(Συνήθως είναι μεταξύ 10:00 έως 16:00).
Σαν όρια λεκανοπέδιου ορίζονται οι περιοχές  Σκαραμαγκάς , Πετρούπολη , Καματερό , Αχαρνές , Νέα Ερυθραία , Πεντέλη , Ανθούσα , Γέρακας , Περιφερειακή Υμηττού , Ηλιούπολη , Αργυρούπολη , Γλυφάδα.

 Κόστος αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα & εκτός λεκανοπεδίου.
Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί:
 1)Mε μεταφορική εταιρεία δική σας επιλογής κατόπιν κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας , η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών γίνεται δωρεάν  αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής .
Το κόμιστρο της μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη & ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας
 2)Aποστολή με Γενική Ταχυδρομική , με χαμηλό  κόστος μεταφοράς & παράδοση από 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα το δυσπρόσιτο της περιοχής σας, το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας σας για το οποίο ο χρήστης ενημερώνεται  τηλεφωνικώς κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Το κόστος μεταφοράς βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη. 
 3)Με Courierδική σας επιλογής . Το κόστος μεταφοράς & αντικαταβολής βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη.
* Όλες οι αξίες είναι καθαρές χωρίς ΦΠΑ.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα χρειαστούμε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμα και να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail όταν το παραλάβουμε.